Skip to main content

Wil jij jouw medewerkers ook een warm onthaal bieden bij hun terugkomst naar kantoor? Dan is het tijd voor een inspiratieboost op koffiegebied! De koffiecorner zal vanaf nu steeds meer een ontmoetingsplek worden, waarbij heerlijke koffie een must is. Met het innovatieve koffieconcept van TopBrewer breng je de koffie experience voor collega’s en klanten naar een hoger level.

De mogelijkheden van de koffiemachine van TopBrewer zijn eindeloos en het elegante design zal bij een eerste aanblik vast en zeker voor een ‘wauw’-reactie zorgen. Hoe dat komt? Bij TopBrewer kijken we verder dan alleen de smaak van de premium koffie. We besteden aandacht aan de volledige customer experience van de klant. De TopBrewer heeft alle ingrediënten in huis om dé smaakmakende eyecatcher bij jou op de werkvloer te worden, waarbij zowel de kwaliteit van de koffie als veiligheid en hygiëne worden gewaarborgd.

Het prachtige design in combinatie met de technische snufjes die TopBrewer te bieden heeft, zorgen ervoor dat jouw bedrijf een hippe en eigentijdse uitstraling krijgt. De koffiemachine heeft een innovatief, digitaal ontwerp, waarmee je via een app in korte tijd op een elegante manier jouw favoriete kop koffie kunt zetten. Of die van jouw collega of klant. Be your own barista! Zo wordt elk koffiemoment op het werk een toffe en smaakvolle experience die collega’s en klanten niet snel zullen vergeten!

Wil jij als workplace manager de koffiecorner in jouw werkomgeving een boost geven? Laat je dan hier inspireren en drink eens een kop koffie met ons om samen te kijken naar de mogelijkheden van TopBrewer bij jou op kantoor.

Contact