Skip to main content

Een nieuwe look & feel met TopBrewer

Een nieuwe look & feel met TopBrewer

Februari, 2023 | Dit jaar zal nog meer in ‘t teken staan van ‘de terugkeer naar kantoor’. Maar de ‘old school’ werkplek zal er voortaan écht anders uitzien. We love hybride werken inmiddels, dus daar zullen bedrijven hun organisatie op aan moeten passen. Kiezen voor ‘the best of both worlds’; thuiswerken en op kantoor. Personeel heeft een reden nodig om naar kantoor af te reizen. Goede koffie zou er al één kunnen zijn!

Trends hybride werkplek

Hoe zorg je ervoor dat de omstandigheden in die nieuwe werkomgeving optimaal zijn? Waar moet de hybride werkplek van 2023 aan voldoen? De volgende trends bepalen straks ‘the look & feel’ van een future-proof werkomgeving. De focus ligt hierbij op zaken die een positief effect hebben op de productiviteit en creativiteit van het personeel. Dus… Architecten, facility- en workflow managers, opgelet! De TopBrewer koffiemachine kan ‘t centrale middelpunt worden van het toekomstige ‘habitoor’; een plek die de werkplek omtovert tot een inspirerende omgeving, waar je je thuisvoelt, graag naartoe gaat en je trots bent onderdeel van te zijn.

Exit kantoortuinen, hallo flexplek

De tijd dat we 8 uur per dag aan hetzelfde bureau in een kantoortuin zaten is passé. Gelukkig maar, want de voormalige open werkplekken waren nou niet de beste optie voor optimale resultaten. Steeds meer bedrijven kiezen bij de inrichting voor flexplekken die flexibiliteit, concentratie, wellbeing en teamwork stimuleren. Office pods duiken op (knusse capsules waarin rustig gebeld of vergaderd kan worden), grote tafels voor teamwork en lounges waar collabs tussen collega’s ontstaan. Geen persoonlijke frutsels op bureaus, maar een strak interieur met tijdelijke werkstations. Wil jij als architect het beste concept aanbieden aan jouw klant? Ontdek hier onze game changer.

Need I say more? TopBrewer sluit perfect aan op het nieuwe elan van de kantoren. Met het elegante design en under the counter concept, creëer je een hippe, creatieve hotspot. 

Een plek waar personeel elkaar kan ontmoeten om onder het genot van een kop verse koffie van barista kwaliteit ideeën uit te wisselen, te brainstormen en bij te praten. De TopBrewer als collaboration tool. Met de TopBrewer App zet je altijd geruisloos jouw eigen favoriete koffie. Het maakt niet uit op welke locatie je werkt. De TopBrewer koffie is overal van barista kwaliteit. De geur ervan bezorgt je een ‘thuisgevoel’ en een kop verse koffie is ook healthy, want het is brandstof voor je brein. TopBrewer is dé touchfree koffie-oplossing voor elk werkplekconcept.  

Workplace experience

De nieuwe werkomgeving zal de uitstraling hebben van een sociale ruimte. Dit zorgt voor een betere workplace experience. Wellbeing onder ‘t personeel verhoogt de productiviteit. Voor TopBrewer klinkt dit als muziek in de oren, want bij ons draait alles om beleving. De TopBrewer creëert een unieke customer-experience. De aanblik van de machine geeft al een ‘WAUW-effect’ en na de eerste slok wordt dit gevoel alleen maar versterkt. 

Een kop koffie van barista kwaliteit op de werkvloer is iets wat coffeelovers enorm waarderen. Als de koffiemachine namelijk niet de gewenste koffie levert, is een verse bonenkoffie bij de koffiecorner om de hoek zo gehaald. Waarom zou je dit dan niet faciliteren op kantoor? Hoe tof zou ‘t zijn als de TopBrewer dé reden is om naar kantoor te gaan. Set your goals!

Data-driven 

Jonge werknemers zien technische ontwikkelingen als een verrijking van hun baan, Al-systemen, zoals chatbots en persoonlijke assistenten, worden steeds meer onderdeel van de dagelijkse werkplek. Ze kunnen kleine dagelijkse problemen oplossen of helpen met simpele taken om tijd te besparen. 

De smart coffee van TopBrewer past precies in ‘t straatje van deze millennials. Via de TopBrewer App kun je op afstand je koffie zetten. Dat is natuurlijk een interessante gadget, maar ook backstage gebeuren er slimme dingen. Met onze future-proof software kun je realtime statistieken en inzichten bekijken van elke TopBrewer machine binnen jouw organisatie. Efficiënt en effectief, want door notificaties in de app of via e-mail kun je direct anticiperen op het verbruik, gebruik en/of een storing. Smart, vind je niet? 

Hoe de werkplek van de toekomst er precies uit komt te zien, weten we niet. Wat wel duidelijk is, is dat de nieuwe werkomgeving de samenwerking, flexibiliteit en wellbeing van jouw medewerkers moet stimuleren. Hiermee kom je niet alleen aan de wensen van de millennial tegemoet, maar het heeft ook een positief effect op de productiviteit en creativiteit in jouw organisatie. 

Als facility- en workflow manager kun je met TopBrewer de juiste ‘look & feel’ creëren. Wil jij de werkomgeving een boost geven? Lees dan hier ons e-book and get inspired!