Skip to main content

Op 1 juni heeft TopBrewer de sleutel ontvangen van een nieuw pand in Leusden. Hier worden alle activiteiten van het Service bedrijf van TopBrewer ondergebracht. Wij zijn hier enorm trots op! Alles op één locatie.

Zo bevindt zich er een technische ruimte voor R&D werkzaamheden en de behandeling van technische calls. Tegelijkertijd is dit een trainingslocatie voor onze service engineers en klanten, waar trainingen plaatsvinden over de technische ins en outs van de TopBrewer.

Bereikbaarheid

Een groot voordeel van ons nieuwe pand is dat deze in het midden van Nederland staat. Het TopBrewer team bezoekt haar klanten met grote regelmaat. Hiermee garanderen we het behoud van TopBrewer machines en onderdelen en kunnen we een continue perfecte smaakbeleving bieden. Onze klanten zijn vanuit Leusden heel goed bereikbaar en dat is fijn.

Is jouw bedrijf ook bezig met de (her)inrichting van een (nieuw) pand en ben je benieuwd naar onze producten en de toegevoegde waarde van TopBrewer bij jou op de werkvloer? Lees er hier alles over.

Contact