Skip to main content

Een ‘future-proof’ koffiecorner met TopBrewer

Een ‘future-proof’ koffiecorner met TopBrewer

Januari, 2023 | De laatste jaren is de koffiebranche behoorlijk in ontwikkeling. De lat wordt steeds hoger gelegd. Iedereen kent de standaard koffiecorners, maar het aantal ‘specialty coffeebars’ groeit op dit moment enorm. Koffieliefhebbers worden steeds meer koffie-experts. De smaak van de koffie is dus erg belangrijk. Ook op de werkvloer. Is de koffiecorner in jouw werkomgeving al future-proof? TopBrewer kan daar een perfecte rol in spelen! 

Koffiebeleving wordt belangrijker

Bij TopBrewer staat de koffie experience voorop. Koffie is beleving. Dan werkt het niet als de koffiemachine ergens in een hoekje verstopt is. De trend voor komend jaar is dat deze gezien mag worden! Of het nu gaat om kantoren, retail, horeca of (boutique) hotels. Met de TopBrewer koffiemachine creëer je een hippe, eigentijdse spot in elke omgeving. 

Nu hybride werken bij veel bedrijven de standaard is, zien we dat panden opnieuw ingericht worden. Ook (boutique) hotels spelen hierop in. Zij creëren steeds vaker werkplekken in hun lobby of meeting ruimtes. Doordachte interieurs zijn belangrijk en helpen een bedrijf zich te onderscheiden. Er zal hierbij vast ook gedacht worden aan de inrichting van een toekomstbestendige koffiecorner. De TopBrewer als het centrale middelpunt voor een dynamische (werk)omgeving. Met haar minimalistische design, past de TopBrewer koffiemachine in elke gewenste setting. Niks is ons te gek! 

Duurzame koffie-oplossing

Consumenten zijn steeds meer bezig met hun gezondheid en welzijn. Als het gaat om koffie, dan willen zij graag dat deze puur en natuurlijk is. Daarnaast is een item als duurzaamheid hot. Koffieliefhebbers verwachten niet alleen dat hun koffie klimaatneutraal is geproduceerd, maar ook dat er nagedacht is over duurzame verpakkingen, afvalbeheer en ondersteuning voor de koffieboeren en hun gemeenschap.

Ook bedrijven proberen zoveel mogelijk duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Voor de koffie zijn ze dan bij TopBrewer aan het goede adres. TopBrewer biedt niet alleen unieke koffie van hoge kwaliteit met een bijzondere smaak, maar vertelt ook een eerlijk en duurzaam verhaal van bean-to-cup. Je leest het hier.

Dit verhaal wordt steeds langer, want keer op keer ontstaan er weer nieuwe mogelijkheden om onze producten nog verder te verduurzamen. Met deze trends in het achterhoofd kun jij als workplace manager met TopBrewer zorgen voor een koffiecorner die helemaal future-proof is. Met ons innovatieve, touchfree koffieconcept wordt het drinken van een kop koffie serieus ‘next level’. Zin in een inspiratieboost? Lees dan ons e-book.