afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Een écht goede bak koffie

Onze koffie wordt gemaakt van de beste bonen die wij in de wereld kunnen vinden. Wij kopen deze bonen direct in bij de boeren en betalen een bovengemiddelde prijs. Terecht vinden wij, want zij leveren dé basis voor onze genietmomenten. 

Want dát is het: een heerlijke smaaksensatie. Een goede bak koffie lijkt zo vanzelfsprekend maar je merkt het verschil tussen de kwaliteit van bonen direct.. Wij zijn fan van onze eerlijke Amokka koffieboon. 

De eerlijke boon: onze 3 pijlers om hieraan bij te dragen 
Als wij genieten van de duurzame kwaliteitsbonen die de boeren ons leveren, dan vinden we dat wij een bijdrage moeten leveren aan het leef- en werkklimaat van deze boeren. Dat doen wij door ons te richten op 3 pijlers: 

1. Respect 

Met TopBrewer Impact Trade kunnen wij een bijdrage leveren aan het welzijn van de lokale gemeenschap van onze boeren. Zo hebben wij bij een aantal scholen in Ethiopië watersystemen aangelegd en beschermen wij de omgeving van de bevolking door op de plantages 20% van de grond kaal te laten. Dit is beter voor het milieu en dus de leefomgeving. 

2. CO2 Neutraal 

Het water dat wij gebruiken tijdens de productie, wordt gerecycled. En om de bonen te laten drogen, maken wij gebruik van zonne-energie.  

3. Recycling 

Zowel de TopBrewer als TopWater bestaat voor maar liefst 90% uit gerecycled staal. Als de apparaten afgeschreven zijn, dan halen wij de apparaten op en recyclen wij ze volledig. 

TopWater zorgt er voor dat je geen aanvoer van flessen plat of bruisend water meer nodig hebt. Je tapt het gewenste water zó uit de design kraan in jouw glas. Dat scheelt ook nog eens heel wat plastic flesjes! En onze koffiebonen worden verpakt in 100% biologisch afbreekbare verpakkingen. Je geniet vast extra van je koffiespecialiteit als je weet dat ook jouw bekertje volledig afbreekbaar is! 

Zo helpen wij jou ook te verduurzamen binnen jouw bedrijf. Want steeds meer mensen hebben oog voor mens en natuur. Gelukkig maar. 

Ben je benieuwd naar die échte goede en eerlijke bak koffie? Of latte, ijskoffie, espresso of misschien wel je eigen mix? Neem contact met ons op dan laten wij je ervaren hoe een eerlijk genietmoment smaakt! 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X