afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Duurzaam genieten van je koffie

Wij zetten ons in voor duurzame koffie. Dat doen wij al door te kiezen voor een duurzame relatie met de boeren tot aan het leveren van milieuvriendelijke koffiebekers. Wij werken zoveel mogelijk CO2 neutraal en maken gebruik van gerecyclede producten. Zo bestaat onze TopBrewer voor 90% uit gerecycled staal en werken wij voor de levering van recyclebare koffiebekers samen met You Lucky Bird.

Prachtig vormgegeven koffiecups 

De Lucky Cup wordt gemaakt van koffiedrab en plantaardige materialen. Hiermee wordt voorkomen dat deze drab op de vuilnisbelt terecht komt en bij verbranding CO2 kan uitstoten. Het gebruik van recyclede materialen doet geen afbreuk aan de kwaliteit van het design en het koffiegenot. Voor onze Amokka koffie zijn wij altijd op zoek naar de beste koffiebonen van over de hele wereld. Dan is het wel zo fijn dat je deze koffie kunt drinken zonder karton en plastic smaak. 
Met de Lucky Cup kun je nog steeds genieten van een heerlijke schuimlaag op jouw latte macchiato of cappuccino. Hmmm. En dan ook nog eens met een duurzame cup, dubbel genieten toch? 

Het design is bijzonder mooi en in een prachtige kleur zwart. Er is zelfs een koffie-to-go variant zodat je jouw collega’s met een heerlijke bak Amokka koffie de weg op kunt sturen. 

Wil je weten wat wij nog meer doen voor een betere wereld? Lees dan meer over onze 3 pijlers respect, CO2 neutraal en recycling op Koffie – TopBrewer 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X