Skip to main content

De missie van TopBrewer is om voorop te lopen in slimme koffiemachines. Om dit te kunnen realiseren, ontvangen onze klanten regelmatig gratis draadloze software- en firmware-updates. Deze worden rechtstreeks naar hun machine(s) gestuurd.

Het maakt niet uit of de machine 8 jaar, of 8 dagen geleden is geïnstalleerd. Wij kunnen onze klanten precies dezelfde ervaring garanderen. We innoveren voortdurend en streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zodat u nooit achterblijft. Uw TopBrewer wordt na verloop van tijd ook bijgewerkt met de nieuwste software, waardoor uw investering toekomstbestendig is en u geen nieuwe apparatuur hoeft te kopen. Hiermee draagt u bij aan het verminderen van elektronisch afval.

Wereldwijd produceren we elk jaar 50 miljoen ton (!!) elektronisch afval. Dit wordt vaak rechtstreeks naar de vuilstort gestuurd. De oplossingen van TopBrewer zijn ontworpen om tegen de trend in te gaan om koffiemachines met een ingebouwde veroudering op de markt te brengen. Wij geloven in het investeren in een dynamisch, toekomstbestendig bezit dat meegroeit met uw bedrijf.

Daarnaast moedigen we onze klanten aan om de energiebesparende modus op de TopBrewer te gebruiken. In tegenstelling tot de meeste andere koffiebonen machines, bevat TopBrewer geen warmwatertank die constant warm moet blijven. In de energiebesparende modus heeft TopBrewer een zeer laag energieverbruik van 7 watt. Dankzij de ingebouwde planningstool kunnen systeembeheerders een timer instellen om automatisch over te schakelen naar de stand-bymodus in stille periodes.

Maar maak je geen zorgen, je koffiezetapparaat is in slechts 45 seconden weer op bedrijfstemperatuur, dus je hoeft niet te wachten op je ochtendkoffie! En waarschijnlijk geniet je nóg een beetje extra van deze koffie nu je weet dat ons bedrijf zich op allerlei manieren inzet voor duurzaamheid.

Contact