Skip to main content

Staat er bij jou op kantoor een koffiemachine zonder ‘wauw’-factor? Zo eentje waar niet alleen koffie wordt aangeboden, maar ook warme chocolademelk en warm water voor een kop thee? Dat zijn aardig wat ruimte vretende automaten bij elkaar. Ben je op zoek naar smaakvolle ruimtebesparing en goede koffie? TopBrewer vervangt al deze apparaten en biedt met haar elegante kraan als koffiepunt een rijk menu met alle mogelijke barista variaties. En dat is niet het enige…

Je kunt de TopBrewer uitbreiden met een hot chocolate-functie of een TopWater, waarmee je heet water voor thee én gekoeld plat- of bruiswater kunt tappen. De brew unit en het koelsysteem voor verse melk zijn netjes weggewerkt ‘under the counter’. Zoals je ziet combineert TopBrewer op unieke wijze zowel warme als koude dranken in een stijlvol systeem, met een koelsysteem voor maximaal 4 liter verse melk. TopBrewer is ontworpen om iedereen te faciliteren uit slechts één elegante kraan.

Zijn er medewerkers of klanten met een lactose-, soja-, of notenallergie? Of wil je graag een verse kop cappuccino zetten, maar dan wel een milieuvriendelijke?

TopBrewer biedt ook hiervoor een oplossing! De koffiemachine is uit te breiden met een uniek dubbel melksysteem, waardoor je maar liefst twee soorten melk kunt toevoegen! Je kunt naast de gangbare volle melk, dus ook bijvoorbeeld havermelk toevoegen, waardoor de koffie nog meer gepersonaliseerd kan worden via de TopBrewer app op jouw smartphone of tablet.

De bediening is eenvoudig. Bij de start van de dag vul je de TopBrewer koffiebonen en de verse (gewenste soort) melk bij. In slechts 45 seconden is de machine gebruiksklaar. De koffiemachine reinigen? Dat doet de machine zelf! Na elke consumptie wordt deze automatisch gereinigd, zonder dat je dit doorhebt. Het afvalwater vloeit direct terug de afvoerleiding in. Ook de melkleiding wordt automatisch na iedere consumptie doorgespoeld. Heerlijk, toch!

Met ‘s werelds kleinste melkschuimer, unieke dubbel melksysteem en de nieuwste (software)technologie is TopBrewer een game changer. Wil jij deze eyecatcher binnenkort bij jou op de werkvloer om de TopBrewer Experience te ervaren? Bekijk hier onze producten en neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact