Skip to main content

De koffie van TopBrewer wordt gebrand in onze eigen branderij ‘Amokka Roasters’. Onze Amokka koffie is afgestemd op de TopBrewer-ervaring. Daarnaast zijn we volledig transparant over de weg die de koffie aflegt, van ‘bean-to-cup’.

Doelstellingen van Amokka koffie

  • Duurzaam ondernemen op economisch, ecologisch en sociaal vlak.
  • Transparantie en duidelijkheid over onze activiteiten.
  • Verantwoordelijkheid en respectvol naar onze boeren en klanten.
  • Koffie van hoge kwaliteit combineren met Scandinavische brand- en brouwtechnieken om de koffie-ervaring te verbeteren.
  • Morgen beter smakende koffie leveren dan gisteren.

Deze doelstellingen blijven uiteraard bij TopBrewer van kracht. Maar er is goed nieuws! Wij zijn trots om ons rebranded koffieassortiment te introduceren. Dezelfde geweldige koffie, een nieuw (duurzaam) design.

Het is niet alleen een introductie van een nieuw stijlvol uiterlijk. Tijdens het proces hebben we belangrijke milieuverbeteringen bereikt. De beslissing voor een nieuw design komt voort uit onze wens om onze waarden en visie beter weer te geven en om een schoner, modern koffiemerk te creëren met een Scandinavische benadering.

Minder plastic

We hebben het gebruik van plastic in onze nieuwe Amokka-koffieverpakkingen verminderd om naar schatting een ton per jaar te besparen! We hebben ook de benodigde ruimte voor verzending van onze koffiedozen met 40% verminderd bij levering aan onze koffiebranderij. De nieuwe dozen worden uitsluitend gemaakt van gerecycled papier en zijn ontworpen om opnieuw te worden gerecycled.

Zoals je leest, staat TopBrewer voor duurzaam ondernemen. Door het gebruik van onze koffiemachine en onze koffie, lever je meteen een bijdrage aan een gezond klimaat.

Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe design van onze duurzame koffie range? Bekijk hier ons assortiment.

Contact