Skip to main content

Stap voor stap keren we weer terug naar de werkvloer. Al is het nog minimaal, we gaan weer vol energie aan de slag. Achter de schermen is, en wordt er nog steeds dagelijks hard gewerkt aan het anderhalve meter kantoor. Niet alleen bedrijven zelf, maar ook de verschillende branche-organisaties en leveranciers zorgen dat medewerkers, klanten en gasten veilig op afstand en zonder zorgen het pand kunnen bezoeken. Want niet alleen op korte termijn maar juist voor de lange termijn zal remote control, digitalisatie en innovatie extreem belangrijk zijn. Op dit moment wordt dit versneld gerealiseerd, en hier dragen wij graag met onze expertise aan bij. In dit artikel laten we je zien welke innovatieve features de TopBrewer biedt, en waar we achter de schermen hard aan werken om de remote user experience nog meer te vergroten.
coffeecloud
De CoffeeCloud van TopBrewer op je smartphone.

Smart & Touchfree koffie

Ieder bedrijf heeft een of meerdere (diverse) koffiemachines in haar pand staan. Het is veelal de plek waar je spontaan collega’s treft of samenkomt vlak voor een meeting. Een koffiemachine wordt door iedereen die er gebruik van maakt veelvuldig aangeraakt. Denk aan het selecteren van een kopje koffie, het controleren of er nog voldoende bonen in de machine aanwezig zijn of voor bijvoorbeeld de dagelijkse reiniging. Met TopBrewer zijn deze vele aanrakingen onnodig en verleden tijd! TopBrewer heeft een unieke remote access technologie waardoor op afstand koffie zetten mogelijk is. Via de (gratis) TopBrewer App. Zet jouw eigen samengestelde koffie via de TopBrewer App op jouw smartphone.
Lees meer over het gebruik van de TopBrewer App in onze blog Veilig koffie drinken via de App.
De machine zit voor 99% ‘under the counter’ waardoor de TopBrewer een elegante en minimalistische uitstraling heeft. Daarnaast zorgt het ervoor dat de aanrakingen, voor het bijvullen van de bonen of het reinigen van de machine, alleen door operationeel personeel gedaan hoeft te worden. Hygiënisch én efficiënt!

TopBrewer en TopWater setting bij Kabaz in Laren

Beheer het koffiehuis vanaf afstand

Wil je als operator weten of er nog voldoende koffiebonen in de machine aanwezig zijn? Hiervoor hoef je niet meer onnodig rondes te lopen en de hoeveelheid bonen in de canisters te controleren. Met TopBrewer doe je dit vanaf afstand, door middel van push notificaties via het realtime data-management systeem CoffeeCloud. Beheer jouw koffiehuis nu volledige vanaf afstand. Als operator stel je zelf deze push notificaties in en ontvang je dus alleen die info die jij wilt ontvangen; denk aan wanneer het tijd is om de koffiebonen bij te vullen, de machine te reinigen of de residubak met koffiedrab te legen. Dit voorkomt ‘out of order’ status, langere wachttijden en het biedt een efficiëntie slag op operating. Je faciliteert immers om de piekmomenten heen en zorgt voor altijd verse koffie!
Lees over ons data-management systeem CoffeeCloud en haar mogelijkheden in onze blog Op afstand het koffiehuis beheren.

Meer dan koffie

Vaak wordt er niet alleen koffie aangeboden maar maakt men ook gebruik van een warm- en koudwater tap, een warme chocolademelk automaat en een koelkast om de melk in op te slaan. TopBrewer vervangt al deze apparaten en biedt met 1 elegante kraan als uitgiftepunt een rijk koffiemenu met alle mogelijke barista variaties. Naast de hoge kwaliteit verse koffie, biedt TopBrewer ook heet water voor thee én gekoeld plat- of bruiswater (otpioneel). De brew unit en het koelsysteem voor verse melk (hiermee biedt je de mogelijkheid om twee soorten melk aan te bieden, bijvoorbeeld volle melk en havermelk) zijn netjes weggewerkt ‘under the counter’. Wil je de TopBrewer nog verder uitbreiden, dan kan dit met de hot chocolate-functie. Alles wat je nodig hebt om iedereen te kunnen faciliteren uit slecht één elegante TopBrewer kraan.

Coffee, Pay & Go!

Met al deze features is de TopBrewer een uniek concept dat uitermate geschikt is om een coffee to-go functie te vervullen. Dit kan in een entree, lobby of zelfs als self service tool op kantoor. Gebruik het geintegreerde contactloos betaalsysteem waarmee koffie liefhebbers op een hygiënische en zeer eenvoudige manier hun favoriete barista koffie kunnen creëren én direct betalen. Geen lange rijen bij de machine of de kassa. Coffee, pay and go! Download eenvoudig de QR code om de TopBrewer App te downloaden en maak er direct gebruik van! Hanneke ten Buuren, eigenaar TopBrewer Nederland, laat in deze video zien hoe eenvoudig het is.
Lees onze blog TopBrewer | Coffee, Pay and Go! voor alle voordelen en gemakken van TopBrewer’s contactloos betaalsysteem.

What’s to come: Barista DJ

TopBrewer heeft allerlei features die in deze tijd heel goed van pas komen. Maar ook wij zijn achter de schermen continu bezig om deze features te verbeteren en innovaties te introduceren.

Op dit moment werken we aan de nieuwste innovatie, de Barista DJ-tool (Internet of Things). Deze tool zal het mogelijk maken voor onze service engineers om op afstand fysieke aanpassingen te kunnen doen aan het koffiemenu van de TopBrewer machine. Met CoffeeCloud zijn er al veel inzichten voor een service bezoek, de toekomst is remote service waarin ‘over the air’ aanpassingen eenvoudig gedaan kunnen worden. TopBrewer voert op dit moment bij enkele klanten deze test uit, en verwacht snel aan deze Remote Service te kunnen voldoen.
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en innovaties via LinkedIn en onze website.
 

 
Benieuwd naar alle voordelen van TopBrewer voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor de TopBrewer Experience en ervaar zelf de kracht van een compleet koffieconcept!
Lees ook onze andere gerelateerde artikelen:
TopBrewer | Coffee, Pay and Go!
Hanneke ten Buuren laat zien | Hoe werkt Touchfree koffie van TopBrewer
Terug naar Kantoor | Coffee Unites