Skip to main content

De perfecte koffie journey met TopBrewer

Is dit hét moment om als workplace manager de koffiecorner op de werkvloer een ‘boost’ te geven? Met de koffiemachine van TopBrewer kun je deze veranderen in een ultieme ontmoetingsplek, waar het drinken van een kop koffie een unieke beleving wordt.

Hybride werken

Nu we massaal geproefd hebben van een meer flexibele manier van werken, is het traditionele kantoor passé. Medewerkers reizen over het algemeen niet meer elke dag naar kantoor. Uit onderzoek is trouwens gebleken dat medewerkers productiever zijn als ze de vrijheid hebben om te beslissen waar en wanneer ze hun werk doen.

Als jouw personeel duidelijk behoefte heeft aan zoveel vrijheid en flexibiliteit, dan is het een goed idee om als workplace manager na te denken over een passende inrichting die dit faciliteert. De ruimtes zullen zodanig ingericht moeten worden, dat ze ook geschikt zijn voor brainstorm- en netwerksessies. Want als jouw werknemers fysiek aanwezig zijn, wil je dat dit een fijne, inspirerende werkplek voor ze is.

‘WAUW’

Goede koffie mag in deze nieuwe werkomgeving natuurlijk niet ontbreken. Staat er nu nog zo’n traditionele kolossale koffiemachine ergens in een hoek op kantoor? Niet echt inspirerend… Dat kan écht anders! Met het minimalistische design van de TopBrewer kun je een serieus ‘WAUW-effect’ creëren. Een mooie en elegante kraan in diverse uitvoeringen met toffe mogelijkheden. Om de koffiecorner de finishing touch te geven, plaats je nog wat barkrukken of tafels met stoelen, waarbij de TopBrewer hét centrale middelpunt is.

Ons touchfree koffieconcept speelt in zo’n setting een prachtige verbindende rol. Medewerkers kunnen even rustig bijpraten, brainstormen, netwerken en ideeën uitwisselen. Een creatieve hotspot, waar collega’s elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een heerlijke kop verse, duurzame bonenkoffie.

Pak jij als workplace manager nu écht eens die inspirerende rol en wil je meer weten over de TopBrewer? Stap dan hier alvast in de wereld van een innovatief kopje kwaliteitskoffie.

Contact