Skip to main content

Stapsgewijs gaan we weer terug naar de orde van de dag. Men heeft weer zin om naar kantoor de gaan, maar we moeten nog even geduld hebben. Het bedrijfsleven en de bijbehorende kantoorgebouwen zullen hopelijk snel weer bruisen van levendigheid. De Entree van een gebouw is de eerste (en zeer belangrijke) factor om iedereen; medewerkers, relaties en bezoekers, dat warme welkom te bieden. Het is het visitekaartje van een kantoor; je moet er direct de bedrijfs vibe voelen. Een gevoel van thuis én functioneel!

Microsoft Amsterdam Entree
Microsoft Amsterdam Entree

Microsoft Amsterdam Schiphol

“Natuurlijk, een entree moet functioneel zijn. Maar hoe mooi is het als de entree daarnaast ook een verpletterende indruk maakt op bezoekers? Mensen zijn gevoelig voor de uitstraling van een gebouw. Dat begint allemaal bij de entree.” Aldus Jeanette Lenssen-Kwantes, Adviseur Architecten van Boon Edam (Bron: Boon Edam Nederland)

TopBrewer draagt bij aan de WOW-factor in een Entree. Het is een eyecatcher. De koffiemachine met remote access technologie, dé eerste koffiemachine die touchless free bediend kan worden. De TopBrewer hoef je niet aan te raken, je bedient haar via jouw eigen App op jouw telefoon of smartwatch. Gecreëerd voor ultiem gemak en kwaliteit voor de gebruiker. Verse bonenkoffie in een handomdraai. De gebruiker is de barista, ook als het een klant of gast is. Verras hen met een naar eigen smaak samengestelde koffie via de App.
TopBrewer past in ieder gewenste setting. 99% van de machine is verborgen in de kast, alleen de elegante design kraan is zichtbaar. Het is niet alleen zeer fraai maar ook nog eens erg functioneel in het anderhalvemeter kantoor waarbij veiligheid en hygiëne de uitgangspunten zijn. Je krijgt immers nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken!

Bezoekers zijn gevoelig voor de uitstraling van een gebouw. In de entree heeft een bezoeker het eerste contact met een gebouw; het is het visitekaartje dat de bezoeker duidelijk moet maken dat hij op de juiste plaats is en dat hij bijna de bestemming heeft bereikt. Het is dan ook van groot belang dat de vorm van entreeoplossing aansluit bij de gewenste uitstraling terwijl u als architect de functionaliteit absoluut niet uit het oog mag verliezen. Bron: Architectenweb | 5 mei 2020.
Lees meer over de unieke features van TopBrewer in ons artikel Het Anderhalve Meter Kantoor.
Nieuwsgierig waar onze eigen TopBrewer koffie vandaan komt, lees het in de TopBrewer Coffee Journey | from bean to cup.

Kabaz Laren | TopBrewer & TopWater