Skip to main content

TopBrewer gaat haar dienstverlening uitbreiden met een eigen Servicedienst en daarom zijn wij op zoek naar een fulltime Customer Support medewerker!

Je wordt opgenomen in een klein, jong en dynamisch team, waar alles gericht is op het nieuwe werken. Je bent nauw betrokken bij de verschillende activiteiten van TopBrewer gericht op de service en biedt een high end performance aan onze klanten. In de tumult van de dagelijkse administratieve werkzaamheden / planning weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Je wordt onderdeel van het TopBrewer team, bent een kei in plannen, overzicht houden en je bent zeer service gericht.

Over ons…
TopBrewer Nederland is in 2016 gestart en is een familiebedrijf. We werken vanaf de oprichting remote, maar hebben een showroom op de Zuidas in Amsterdam. We zijn er trots op om klanten als NIKE, Microsoft, Rituals, Netflix te hebben. De meeste klanten zijn gevestigd in de Randstad.

Bij TopBrewer houden we van anders! Daarom zette TopBrewer de wereld van koffie een paar jaar geleden op zijn kop en gaf het een nieuwe kijk op de koffie-ervaring met de revolutionaire TopBrewer, ’s werelds eerste door een iPhone bestuurde premium professionele koffiebonenmachine. Niet alleen dat, TopBrewer besloot ook het ontwerp opnieuw uit te vinden en creëerde ’s werelds eerste bean-to-cup en verse melksysteem voor onder de counter, waarbij drankjes worden geserveerd vanuit een elegante designkraan.

TopBrewers koffie wordt gebrand bij Amokka Roasters. Amokka Coffee Roaster is al ruim 10 jaar onze inhouse koffiebranderij. Met onze Amokka koffie zijn we volledig transparant over de weg die de koffie aflegt. Van bean to cup!

Onze gezamenlijke visie: duurzame en eerlijke koffie van barista kwaliteit. Lees er meer over op onze website: topbrewer.nl

Wij zijn op zoek naar getalenteerde mensen met het vermogen om mee te groeien, waarde toe te voegen en ons te helpen de grenzen te verleggen en de toekomst van de premium koffie-ervaring te verstoren.

Over jou…

Als Customer Support medewerker heb je een belangrijke functie. Je vormt de schakel tussen je collega’s en de klant. Goed kunnen communiceren is daarbij van groot belang. De nadruk in deze functie ligt op het klantcontact (service gericht), planning en administratieve taken. Je hebt als Customer Support medewerker continu contact met klanten. Je bent voor hen het aanspreekpunt via de telefoon, de e-mail en in sommige gevallen ook face-to-face.

Verder ben je;

  • als starter toe aan je volgende stap in je carrière
  • punctueel en een perfectionist
  • uitstekend in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • heb je een positieve energie
  • en heb je een run to the fire mentaliteit

Kun jij goed zelfstandig werken, ben jij vanaf 1 april beschikbaar en denk jij na het lezen van bovenstaande omschrijving: dit klinkt als een baan voor mij? Stuur dan je CV met motivatie naar Hanneke ten Buuren via info@topbrewer.nl en wie weet spreken wij elkaar snel onder het genot van een (virtueel) kopje TopBrewer koffie.