Skip to main content

Duurzame koffie van ‘bean-to-cup’. Dat is waar TopBrewer voor staat. TopBrewer voelt zich verantwoordelijk voor de koffieboeren en waakt voor het behoud van duurzame teelt en processen. Zorg voor een betere toekomst. Dat is onze visie!

Niet alleen onze koffie is future proof, de benodigde software is daar ook helemaal op ingesteld. Deze moet uiteraard altijd up to date zijn voor een optimale gebruikerservaring. Een voordeel van onze software is dat de over-the-air updates altijd ‘s nachts plaatsvinden, waardoor de koffieliefhebber tijdens de werkdag geen hinder ondervindt van een updatende koffiemachine die tijdelijk geen koffie levert.

Klantspecifieke wensen kunnen ook worden doorgevoerd in de software. Wil je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je medewerkers nog even snel worden geïnformeerd over het laatste bedrijfsnieuws, terwijl ze elkaar meeten bij de TopBrewer? Dan kan narrowcasting een goede optie zijn. Op een groot beeldscherm in de buurt van de koffiemachine verschijnt een soort elektronische nieuwsbrief. De narrowcasting uitzending is bedoeld voor en door personeel, waardoor iedereen betrokken blijft bij het reilen en zeilen van het bedrijf. En wil je een eigen betaalsysteem opzetten? Dan behoort ook dit tot onze mogelijkheden.

Mocht er een keer een storing optreden of een serviceverzoek zijn? Dan is een oplossing snel gevonden. Onze service engineer kan eenvoudig op afstand advies uitbrengen. Hiervoor gebruikt hij een TopBrewers Coffee Cloud, het meest geavanceerde real time management dashboard. Op deze manier kunnen wij direct ondersteuning bieden aan facility teams en operators.

Op deze manier biedt TopBrewer continue een perfecte smaakbeleving. Niet alleen nu, maar zeker ook in the future!

Contact