afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Coffee Service Engineer voor Topbrewer Nederland

Wij bieden een fantastische kans aan een service engineer om een ​​eigen serviceafdeling op te bouwen! 

Wij zijn op zoek naar een technisch expert die heeft gewerkt met hoogwaardige, volautomatische bean-to-cup koffiesystemen en bij voorkeur ook barista is. Uiteraard geven we je een in-company training bij onze fabrikant in Kopenhagen. Dit is een uitstekende kans voor iemand die zijn carrière wil ontwikkelen bij een zeer innovatief bedrijf. 

Over ons… 

TopBrewer Nederland is in 2016 gestart en is een familiebedrijf. We werken vanaf de oprichting remote, maar hebben hebben een showroom op de Zuidas in Amsterdam. We zijn er trots op om klanten als NIKE, Microsoft, Rituals en Netflix te hebben. De meeste klanten zijn gevestigd in de Randstad. 

Bij TopBrewer houden we van anders! Daarom zette TopBrewer de wereld van koffie een paar jaar geleden op zijn kop en gaf het een nieuwe kijk op de koffie-ervaring met de revolutionaire TopBrewer. ‘s Werelds eerste, door een iPhone bestuurde, premium professionele koffiebonenmachine. Niet alleen dat, TopBrewer besloot ook het ontwerp opnieuw uit te vinden en creëerde ‘s werelds eerste bean-to-cup en verse melksysteem voor onder de counter, waarbij drankjes worden geserveerd vanuit een elegante designkraan. 

TopBrewers koffie wordt gebrand bij Amokka Roasters. Amokka Coffee Roaster is al ruim 10 jaar onze inhouse koffiebranderij. Met onze Amokka koffie zijn we volledig transparant over de weg die de koffie aflegt. Van bean to cup!  

Onze gezamenlijke visie: duurzame en eerlijke koffie van barista kwaliteit. Lees er meer over op onze website: topbrewer.nl 

Wij zijn op zoek naar getalenteerde mensen met het vermogen om mee te groeien, waarde toe te voegen en ons te helpen de grenzen te verleggen en de toekomst van de premium koffie-ervaring te verstoren. 

Is technologie jouw passie? Wij zijn op zoek naar een technisch expert met een bewezen staat van dienst, een paar jaar werkervaring en goede communicatieve skills. Je komt terecht in een klein team. We bevinden ons in een overgangsfase om de service te insourcen bij de TopBrewer-familie. 

Je bent verantwoordelijk voor de technische ondersteuning aan onze snelgroeiende vloot van TopBrewers op locatie bij de klant. Daarnaast coördineer je nieuwe projectinstallaties door samen te werken met onze klanten, architecten, ontwerpers en andere benoemde aannemers om ervoor te zorgen dat nieuwe installaties op tijd worden geleverd met een zeer hoge standaard. 

Kerntaken zijn onder meer: 

  • Sitevisitsvoor storingen of service 
  • Installaties
  • Opleiding en training aan operators
  • Pre-sales advies
  • Magazijnbeheer reserveonderdelen
  • Communicatie met R&D-teamScanomat
  • Mogelijkheden om een ​​assistent op te leiden

Je hebt een hoge mate van technische kennis van koffieapparatuur. Je bent naast expert op mechanisch en elektrisch gebied, vertrouwd met zowel hardware als software, inclusief het vermogen om nieuwe technologieën te leren. 

De ideale kandidaat is pro-actief, vrolijk, heeft zin in een nieuwe uitdaging, beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en is bereid een stap verder te gaan. Spreekt Engels om te communiceren met onze fabrikant in Kopenhagen.

Is dit voor jou hét moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan horen we graag van je. 

Voor vragen kunt je contact opnemen met Hanneke ten Buuren (06-19212310), eigenaar van TopBrewer en van harte welkom om onder het genot van een kop koffie verder te spreken!

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X