afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Coffee, Pay & Go!

Na het lezen van de blog van 2 maart ben je als moderne hotelier helemaal op de hoogte van de hoteltrends van 2023. Wellbeing is ‘the magic word’ dit jaar. Het gaat om de totale beleving van jouw gasten. En dat is nou precies de reden waarom het innovatieve en touchfree koffieconcept van TopBrewer naadloos aansluit op een aantal van deze trends! Bij TopBrewer draait ‘t al jaren om beleving.

Coworking

Steeds vaker maken (boutique)hotels ruimte vrij om unieke werkplekken te creëren. Dit past perfect bij de ‘werken-waar-je-wilt-cultuur’. Coworking is de trend. Vooral digital nomads hebben hier behoefte aan. Goede koffie mag in deze workplace uiteraard niet ontbreken.

TopBrewer past in elke gewenste setting. Niks is ons te gek! De strak ontworpen design kraan creëert een unieke customer-experience. Zij tovert jouw hotellobby of meeting room om tot een inspirerende omgeving, wat zorgt voor wellbeing onder je gasten. 

TopBrewer App

Via de TopBrewer App kunnen gasten heel eenvoudig hun favoriete kop koffie zetten. En jij kunt er als moderne hotelier voor kiezen om de TopBrewer koffie kosteloos te faciliteren, maar een contactloos betaalsysteem is ook een mogelijkheid. In samenwerking met SumUp heeft TopBrewer haar eigen betaalsysteem geïntegreerd. Coffee, Pay & Go!

Cashless payment

Cashless betalen is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Dit zit door de pandemie helemaal in ons systeem. Ook bij TopBrewer werkt de betaling easy. Je selecteert jouw favoriete (of zelf samengestelde) koffie en betaalt met je betaalpas, telefoon of smartwatch. In no time kun je genieten van jouw verse gepersonaliseerde kop koffie. You are the barista!

Ben je benieuwd of een contactloos betaalsysteem passend is voor jouw (boutique)hotel? CoffeeCloud kan je helpen om hier een bewuste keuze in te maken. Deze future-proof software van TopBrewer biedt realtime inzichten in de TopBrewer koffiemachine. Via statistieken in het dashboard kun je o.a. het aantal consumpties van een bepaalde periode bekijken. Deze informatie kan jou als hotelier ondersteunen bij de afweging of ‘t voor jouw gasten een betaalde of onbetaalde koffie-experience wordt.

Ben je benieuwd hoe TopBrewer de koffiebeleving van jouw gasten naar een hoger level kan brengen? Have a coffee with us om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw (boutique)hotel.

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X