Skip to main content

Co-Working, een veel voorkomende term en nog steeds een trend! Veel organisaties integreren dit in hun nieuwe anderhalvemeter kantoor of passen het toe in bestaande settings. De traditionele werkplek en de manier van werken is drastisch aan het veranderen. Het aantal Millennials binnen een organisatie blijft stijgen. Zij stellen hogere eisen aan het werken; de Millennial denkt niet meer in 9-5 werkdagen en de traditionele kantoorsetting. Het talent wil naast een goed salaris en flexibel werken, serieus genomen worden en bovenal genieten van hun werk. Deze verwachting zorgt voor de verandering op kantoor. Technologie – om efficiënter te kunnen werken – is een must, net als het welzijn; bijvoorbeeld door het aanbieden van sportfaciliteiten en groene omgeving aan haar medewerkers. Activity Based Working is in aantocht.


De nieuwe manier van werken | Activity Based Working

Waar medewerkers voorheen (voor de afwisseling) regelmatig werkten vanuit een hotellobby, café of lokale koffiezaak trekken ze nu massaal naar beschikbare Co-Working locaties. Het biedt betere WiFi, meer zakelijke focus, mogelijkheid tot samenwerken, netwerken en vaak betere koffie. Omdat het aanbod van Co-Working oplossingen zo snel stijgt en de concurrentie dus groot is, is het voor de verschillende aanbieders van groot belang om te investeren in onder andere service, (slimme) technologie en design. Door als organisatie een Co-Working oplossing aan te bieden aan medewerkers bevorder je de samenwerking, productiviteit en het welzijn. En het is ook nog eens kostenbesparend: de kosten voor externe lunches en koffies neemt zichtbaar af. Om groeiende creativiteit te stimuleren worden kantoor ruimtes in het anderhalvemeter kantoor bij veel organisaties ingedeeld op basis van activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan flexplekken, loungeplekken, focus-ruimtes en vergaderzitjes. Lees hier meer over Activity Based Working in onze blog The New Way.

TopBrewer Koffie | fuel to collab

Het aanbieden van barista-kwaliteit koffie heeft vele voordelen. Co-Working aanbieders weten wat de waarde van goede koffie voor hun werkplek is. Een centraal geplaatst koffiepunt draagt bij aan samenwerkingen, het creëert spontane ontmoetingen en bump opportunities waar de generatie Millennials en Gen Z zo’n behoefte aan hebben. Daarnaast bespaart het medewerkers ook nog eens de kosten die zij anders in een koffiezaak zouden besteden. Een win-win situatie. Goede koffie. Een fijne werkplek. Efficiënter werk.

Gezien de enorme concurrentie in de sector is het voor Co-Working partijen een must om kwaliteit koffie aan te bieden. Zij weten hoe belangrijk goede koffie op de werkvloer is en proberen hierin dan ook uit te blinken. De koffiemachine van TopBrewer heeft een tijdloos en stijlvol design, slimme technologie en biedt de beste kwaliteit Specialty Coffee.
Het malen van de bonen en stomen van de melk verloopt bijna geruisloos waardoor het geen gesprekken of focus verstoort. Daarnaast kan, door middel van TopBrewers slimme technologie, ieder zijn eigen favoriete koffie samenstellen via de TopBrewer app op Smartphone of tablet. De machine kan tot wel 400 drankjes per dag serveren, naast verschillende koffie varianten ook heet (thee)water en plat- en bruiswater. Dat alles met een druk op de knop of zelfs via Siri door middel van spraakherkenning met TopBrewerVoice control. Hygiënisch, eenvoudig en snel. Koffie was nog nooit zó innovatief!
Met het eigen data-management systeem CoffeeCloud, heb je niet alleen inzicht in het koffie verbruik maar ontvang je ook notificaties wanneer reiniging, of het bijvullen van de koffiebonen, nodig is.

TopBrewer biedt het ideale concept voor Co-Working aanbieders. Barista kwaliteit koffie was nog nooit zo eenvoudig!

“Het TopBrewer concept past perfect in de gedachte van Microsoft. Innovatief en met een unieke user interface de eye catcher. Met TopBrewer heeft Microsoft een hoogwaardige relatie opgebouwd. Niet alleen in het voortraject, waarbij de adviezen en de keuze omtrent de juiste koffiebeleving van groot belang zijn geweest, maar ook bij de user experience en relatie na installatie. Dit is het partnership waar wij naar op zoek zijn”, aldus Wilma van der Putten, Facilities Manager Benelux Microsoft.

Ook Microsoft heeft het Co-Working concept geïntegreerd in hun nieuwe kantoor.
Lees hier onze volledige case study van Microsoft.

Coffee, Pay & Go!

Barista-kwaliteit koffie in de vorm van Self-Service kan een ideale toevoeging zijn voor een Co-Working setting.
Waar Barista’s er enige minuten over doen om een goede koffie te bereiden, creëer je met TopBrewer, met een druk op de knop, zelf een Barista-kwaliteit ‘Specialty Coffee’. Ideaal voor een omgeving met veel bedrijvigheid.
Daarnaast kun je ervoor kiezen om een betaalmogelijkheid toe te voegen. Zo staat niemand onnodig in de rij en kan ieder optimaal genieten van zijn of haar Coffee-Break! Met SumUp biedt TopBrewer een veilige en contactloze betaalmethode. Voor extra gemak kun je naast betaling met Credit Card ook gebruik maken van Apple-Pay.


Wil je de TopBrewer Experience zelf ervaren? Plan een afspraak in onze showroom en wij vertellen je graag alles over ons unieke concept.

Lees meer in onze andere artikelen:
TopBrewer Coffee Journey  |  from bean to cup
Impact Trade  |  Een initiatief van TopBrewer
Future-proof koffieconcept  |  zowel zakelijk als milieuvriendelijk
Millennials  |  de werkplek en koffie
White paper  |  Smart Coffee