afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Bugaboo: designed for discovery

Yesssss! TopBrewer heeft er een nieuwe klant bij: Bugaboo. Dit bedrijf zette ruim 20 jaar geleden de kinderwagenwereld op z’n kop met een kinderwagen die een hele nieuwe invulling gaf aan hoe ouders tijd konden doorbrengen met hun kind. Bugaboo introduceerde een gestroomlijnd, functioneel ontwerp en technische snufjes, waarmee moeilijke dingen makkelijk werden. Het innovatieve design gaat hand in hand met hoogwaardige materialen en ingenieuze oplossingen. Dit bedrijf heeft aandacht voor elk detail, waardoor zij duurzame, kwalitatieve producten kunnen maken die net zo geweldig presteren als ze eruitzien. 

Wauw-effect 

Als je dit zo leest, lijkt het wel alsof het over de TopBrewer gaat, vind je niet? TopBrewer gaat net als Bugaboo voor innovatie, design, beleving, kwaliteit en duurzaamheid. Ons touchfree koffieconcept sluit dus naadloos aan bij de visie van Bugaboo. Het unieke design met de technische snufjes die TopBrewer te bieden heeft, zorgt daarnaast voor een hippe en eigentijdse uitstraling. 

Vanaf nu staat de TopBrewer op het hoofdkantoor van Bugaboo te shinen. De machine zorgt nu al voor een wauw-effect op de werkvloer. Alle koffieliefhebbers bij Bugaboo kunnen dagelijks genieten van een heerlijke, gepersonaliseerde kop koffie van barista kwaliteit die op een innovatieve manier gezet wordt. Enjoy! 

Wil jij ook koploper worden op het gebied van innovatie en met TopBrewer een uniek wauw-effect creëren bij jou op de werkvloer? Laat je inspireren & lees ons inspiratie e-book.  

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X