Skip to main content

Is jouw workplace manager momenteel bezig met de herinrichting van het kantoor, aangezien veel werknemers deels thuiswerken? Grijp dan de kans om het koffiepunt een boost te geven, waardoor deze verandert in een ultieme ontmoetingsplek.

Ervaar jij de huidige koffiemachine in jouw werkomgeving niet direct als ‘WAUW’? Zou je dit effect graag willen creëren, zodat het drinken van een kop koffie een unieke beleving wordt? Dan is de TopBrewer koffiemachine het overwegen waard. Even bijpraten met collega’s, brainstormen en ideeën uitwisselen. Het touchfree koffieconcept van TopBrewer kan daar een prachtige, verbindende rol in spelen.

Het touchfree koffie concept van TopBrewer zorgt ervoor dat niet alleen collega’s, maar ook klanten een ‘wauw-effect’ ervaren. Het prachtige design met de technische snufjes die TopBrewer te bieden heeft, zorgt ervoor dat jouw bedrijf een hippe, eigentijdse uitstraling heeft. Met de verwennerij van de premium coffee van barista-kwaliteit resulteert dit in de perfecte journey voor je klanten en natuurlijk je collega’s!

Wil jij als workplace manager écht die inspirerende rol pakken en wil je meer weten over mogelijkheden bij jou op kantoor? Neem dan contact met ons op. We nemen je graag mee in de wereld van een innovatief kopje kwaliteitskoffie.

Contact