Skip to main content

Het TopBrewer systeem biedt een unieke bediening vanaf afstand. Deze zogenaamde ‘remote user access technology‘ is al jaren het speerpunt van TopBrewers koffiemachines.
Nu we meer thuiswerken en kantoor niet bezoeken is het prettig dat we ook technici en facilitair operators kunnen voorzien van handige tools om op afstand TopBrewer te monitoren.
Door gebruik te maken van CoffeeCloud krijg je dagelijks realtime inzichten in het verbruik en de status van de koffiemachines.
Ben je wel op kantoor aanwezig en wil je genieten van jouw favoriete kop koffie, download dan de TopBrewer App op jouw eigen device. Hiermee voorkom je aanraking op het algemene iPad-scherm, wel zo hygienisch.
TopBrewers CoffeeCloud | realtime datamanagement system
CoffeeCloud (powered by TopBrewer)
Al onze klanten in Nederland en België kunnen gebruik maken van de gratis functionaliteit van CoffeeCloud. Het geeft je toegang tot alle TopBrewer koffiemachines in het pand, of op andere locaties, waarin duidelijk in een overzicht te status van de machines te zien is, eventuele storingen herleid kunnen worden – én veelal zelf verholpen kunnen worden door gebruik te maken van het stappenplan van de Troubleshoot Guide.
Push Notificaties
Door het zelf instellen van push notificaties blijf je op de hoogte als er bijvoorbeeld koffiebonen bijgevuld moeten worden, of de koffiemachine gereinigd moet worden. Dit draagt bij aan het behoud van de machines, en zorgt ook na een tijdelijke uitschakeling voor een goede barista-kwaliteit koffie. Onze 5 tips geven wij in de blog: Praktische Tips & Adviezen… lees het hier.
CoffeeCloud access
Toegang tot CoffeeCloud is eenvoudig, stuur een mail aan info@topbrewer.nl
Heb je al CoffeeCloud, maar geen idee waar en hoe precies alle informatie te vinden is, bel ons dan en we kijken graag met je mee. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 035 201 8870
TopBrewer CoffeeCloud
TopBrewer App voor Smartphones (iOS & Android)
Personalise your coffee favourite with the TopBrewer App
You Be The Barista!
De TopBrewer koffiemachine is zo ontworpen dat gebruikers hun eigen persoonlijke koffievoorkeuren kunnen instellen via hun eigen TopBrewer App. Selecteer de gewenste variant, voeg bijvoorbeeld een dubbele espresso toe aan jouw cappuccino of een extra scheutje verse melk aan jouw espresso macchiato. Sla dit recept op als jouw favoriet, druk op het hartje en geef het jouw eigen naam en drink jouw favoriete koffie waar je ook bent en waar een TopBrewer is geplaatst. De TopBrewer App maakt verbinding via Bluetooth. Een fijne bijkomstigheid is dat je de iPad bij de TopBrewer niet hoeft te gebruiken en zo bijdraagt aan het verminderen van het gebruik van de gedeelde surface.
Download TopBrewer App (iOS & Android)