Skip to main content

TopBrewer is momenteel ‘on Tour’ om de werknemers van onze vaste klanten een warm welkom te geven na de bizarre tijd van gesloten kantoren en thuiswerken.

Deze Barista Tour wordt ondersteund door Anouk Rodenburg, Nederlands kampioen ‘Latte Art’ van 2018. Zij maakt recepten aan in de TopBrewer app voor diverse soorten koffie en voegt er allerlei specerijen aan toe, waardoor er bijzondere flavours ontstaan. Weleens een ‘Pumpkin Spice Latte’ of een ‘Spiced Mocha Latte’ gedronken? Kleine kans…

Nu veel werknemers weer deels op kantoor mogen verschijnen, vond TopBrewer het een mooi moment om haar  klanten in de watten te leggen met de heerlijkste koffietjes uit het seizoen, gecreëerd door een Kampioen ‘Latte Art’. Beter kan niet!

Vrijdag 15 oktober bracht Anouk een bezoek aan Kaan Architecten  en maandag 18 oktober aan Powerhouse Company in Rotterdam. Zij heeft tijdens de ochtendsessie de werknemers mogen verwennen met een kop verse TopBrewer koffie naar keuze. Een ware koffieproeverij, waarbij iedere koffieliefhebber zijn hart ruimschoots kon ophalen! Een heerlijke start van de werkdag.

Anouk had voor de gelegenheid wat bijzonder koffies toegevoegd aan de Ipad, waarmee de werknemer zijn bestelling kon doen. Zelfs de bijzondere ‘Pumpkin Spice’, een heerlijke koffie om in de herfstperiode te drinken, kon via de Ipad besteld worden.

Komende weken staan er nog een aantal sessies op de planning, waarbij TopBrewer in samenwerking met Anouk Rodenburg nog veel meer klanten gaat verrassen met een speciale kop TopBrewer koffie! Onze Barista Tour wordt dus nog even vervolgd…

Nog geen klant van TopBrewer en ben je nieuwsgierig geworden naar de TopBrewer als meetingpoint bij jou op kantoor? Laat je hier inspireren!

Contact