Skip to main content

Vorig jaar bestond TopBrewer 5 jaar. Dit lustrum was een mooi moment om de vaste klanten van TopBrewer een uitnodiging te sturen voor een Barista-sessie op kantoor. Alle werknemers van deze bedrijven werden in de watten gelegd met de heerlijkste koffietjes uit het seizoen, gecreëerd door Anouk Rodenburg, Nederlands Kampioen ‘Latte Art’.

Na een bizarre tijd van gesloten kantoren en thuiswerken kon TopBrewer met deze Barista Tour de werknemers van vaste klanten een warm welkom geven. De sessie werd goed ontvangen, maar helaas moest de Tour vervroegd afgebroken worden, omdat bedrijven opnieuw hun deuren sloten. ‘Uitstel’ werd gelukkig geen ‘afstel’, want inmiddels hebben we de Tour weer kunnen hervatten. Sterker nog… Hij is zelfs al helemaal volgeboekt!

Deze sessies zijn we met een andere ‘koffie professional’ op pad gegaan: Gonny Ellermann. Barista Anouk Rodenburg is met zwangerschapsverlof. Ondersteund door Gonny zullen wij opnieuw een aantal bedrijven bezoeken en de werknemers verrassen met een heerlijke kop TopBrewer koffie. En niet zomaar één… In de TopBrewer app maakt Gonny recepten aan voor diverse soorten koffie en voegt er allerlei specerijen aan toe, waardoor er wel heel bijzondere flavours ontstaan.

Onlangs stonden we bij ‘de Architekten Cie.’ voor de deur met alle ingrediënten voor een ware koffieproeverij als start van de werkdag. Alle koffieliefhebbers van dit bedrijf hebben tijdens de ochtendsessie hun hart ruimschoots kunnen ophalen! Echt een feestje om dit te mogen doen!

Nog geen klant van TopBrewer en ben je nieuwsgierig geworden naar de TopBrewer als meetingpoint bij jou op kantoor? Laat je hier inspireren!

Contact