Skip to main content

Barista Anouk Rodenburg heeft inmiddels aardig wat vaste klanten van TopBrewer bezocht. Zij mocht alle koffieliefhebbers van deze bedrijven trakteren op een bijzondere barista-sessie. Hartstikke leuk natuurlijk, maar het TopBrewer Team had zelf ook wel zin in zo’n sessie met Anouk. Dus organiseerden we een sessie met haar in ons nieuwe pand in Leusden.

De Perfect Serve

Het was niet alleen een heerlijk verwenmoment voor ons, de sessie had wel degelijk een doel. Onze missie is om onze klanten continu de beste TopBrewer Experience te geven. De smaak van de koffie is hier een essentieel onderdeel van.

Of het nu gaat om duurzame koffie, single-origin, estate of premium speciale melanges. Elk van onze Amokka® koffiesoorten is afgestemd op de TopBrewer-ervaring om aan de smaak van jouw medewerkers en klanten te voldoen. Daarom is het van belang dat we met enige regelmaat de Perfect Serve bepalen. Dit hebben we tijdens deze sessie gedaan voor onze Amokka Crema en Amokka Gorgona.

Amokka Crema Signature Blend 

Deze koffie bestaat uit 100% handgeplukte Arabica bonen uit Brazilië, Nicaragua en Ethiopië. Met een medium branding is Amokka Crema ideaal voor dranken op basis van espresso of filterkoffie.

Amokka Gorgona Italian Blend

Deze Italiaanse melange bestaat uit 83% handgeplukte Arabica bonen en 17% hoogwaardige Robusta bonen. We roosteren het donker met een lange ontwikkeltijd om de smaken te accentueren. Zowel de Amokka Crema als de   Amokka Gorgona hebben als smaakprofiel: Chocolade, noten en gedroogd fruit.

We sloten de sessie af met een ‘koffiebonen proeverij’. Ook interessant! Uitgebreid hebben we nieuwe koffiebonen geproefd om te bepalen of we deze willen toevoegen aan ons assortiment. Wordt vervolgd!

Krijg je nu al zin in een kop TopBrewer koffie van deze smaakmakende eyecatcher? Bekijk hier onze producten en neem contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden van TopBrewer te bespreken.

Contact