afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Back to business!

Geduld is een schone zaak, maar gelukkig lijkt het er nu echt van te gaan komen. Stap voor stap keren we terug naar het ‘nieuwe normaal’. Sportscholen weer open, dierentuinen en pretparken en niet te vergeten de heerlijke terrassen en restaurants. Een kopje koffie met appeltaart! Genieten geblazen, wat hebben we het gemist met elkaar!

Ongedwongen een chitchatje met collega’s, tijdens het maken van een kopje koffie. Überhaupt een kletspraatje met een collega op kantoor, in plaats van alleen maar via een beeldscherm communiceren. Heerlijk vooruitzicht toch?

Maar ben jij er wel helemaal klaar voor? Is jouw bedrijf ingericht volgens de nieuwe norm? Natuurlijk zijn er tal van richtlijnen waar bedrijven zich aan moeten houden. Maar laten we het ook vooral leuk houden: met ons duurzame touchfree koffie concept kun je geheel touchfree koffie bestellen. Dé Corona-proof manier om toch die gezelligheid rondom koffie te creëren. Ja, want voetbal verbindt, maar wat dacht je van een kopje goede, duurzame, veilige koffie?! Precies.

Meer weten hoe onze oplossing bij jou in de organisatie past? Maak een vrijblijvende afspraak!

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X