Skip to main content

Marloes Schuurman werkt sinds december 2020 als Sales Support Manager bij TopBrewer. In deze blog vertelt zij over haar werkachtergrond, de rol die zij precies vervult binnen het bedrijf en wat zij zo boeiend vindt aan haar werk.

Virtual Assistant

“In september ben ik alweer 2 jaar werkzaam als Virtual Assistant. Ik werk op afstand voor verschillende opdrachtgevers. Ik zorg ervoor dat alle zorgen van een bedrijf uit handen worden genomen op het gebied van backoffice en tegelijkertijd ben ik (als dat gevraagd wordt) sparringpartner. Bij TopBrewer werk ik als Sales Support Manager. Hanneke ten Buuren, eigenaar van TopBrewer, is de persoon waar ik mee samenwerk. Allebei op afstand en heel af en toe komen we bij elkaar. Tijdens sparringsessies vraagt Hanneke regelmatig naar mijn mening. Ik adviseer haar dan en daar doet ze ook echt wat mee”.

Onboarding

Ik ben voor de klant hét aanspreekpunt. Zoals vragen over bestellingen/facturen, assortimentskeuzes; we proberen de klant zoveel mogelijk te ontzorgen.

Veel processen, documenten en brieven zijn in een nieuw jasje gestoken en geautomatiseerd. Daar ben ik de laatste tijd veel mee bezig geweest. Daarnaast regel ik de hele onboarding van klanten. Sales maakt een nieuwe klant en daarna kom ik in beeld. Ik verzamel de contactgegevens van de klant, bereid de plaatsing van de TopBrewer voor, informeer de klant waar ze van tevoren rekening mee moeten houden, wat ze op voorhand geregeld moeten hebben”. Op die manier zorgen we van begin tot eind voor de perfecte experience! Ook heb ik straks in het nieuwe bedrijf – de eigen servicedienst- weer een nieuwe rol. Dan ontzorg ik de klant ook op het gebied van hun serviceverzoeken.

“TopBrewer BV is een super leuke opdrachtgever! We hebben erg leuk contact, zitten op één lijn, houden er allebei van dat het eigenlijk gisteren al klaar was. Dat is onze instelling en dat werkt super fijn! Ik voel me echt onderdeel van het TopBrewer team, terwijl ik er niet eens in vaste dienst werk.

Gadgets

“De TopBrewer is een mega luxe product. Die vind je niet zomaar in de keuken van de buurvrouw, ik houd van dit soort gadgets! Ik vind het een heel mooi product, overal is over nagedacht. En dan bedoel ik niet eens alle ins & outs van de machine zelf, maar ook het idee dat als er ergens een nieuwe machine geplaatst wordt, deze bijvoorbeeld gemaakt is van gebruikte machines. Deze worden volledig gerecycled! Het duurzame karakter van TopBrewer in combinatie met Fairtrade komt overal in terug. Daar sta ik zelf compleet achter; een hele mooie gedachte”.

WAUW-effect

“Het grootste deel van de klanten van TopBrewer bevindt zich in de Randstad, maar TopBrewer verspreidt zich over heel Nederland. We hebben machines staan in Bolsward (Friesland), maar ook in Eindhoven (Noord-Brabant), Ameland en nu ook steeds meer in België. Pas geleden had ik contact met een klant die ook graag de functie van plat- en bruiswater wilde, de TopWater, want hij dronk zelf geen koffie! Hij wilde de machine voor zijn werknemers aanschaffen, zodat ze lekkere koffie op het werk konden drinken. Dat is toch helemaal top! Bij de meeste klanten komt meteen naar voren dat ze een exclusief product willen, een bepaalde uitstraling willen creëren. Bedrijven die TopBrewer aanschaffen, gaan niet over één nacht ijs. Die hebben een bepaald doel voor ogen. Met TopBrewer zorg je echt voor een WAUW-effect op de werkvloer. Zeker als hij voor het eerst in gebruik genomen wordt. Hij kan overal ingebouwd worden en heeft relatief weinig ruimte nodig, dus dat is wel een groot voordeel”.

“Hey Siri, make my morning espresso please”

“TopBrewer is een product van deze tijd. Je wilt op kantoor bij elkaar zijn voor een kopje koffie, maar toch op afstand. Je kunt zelfs op je smartwatch de opdracht inspreken dat er een kop koffie voor je wordt gezet. Je hoeft niks meer aan te raken op de machine, alleen je eigen kopje. Een stukje hygiëne en veiligheid en tegelijkertijd een ontmoetingsplek op de werkvloer; de TopBrewer als meetingpoint. Mooi toch?”

“Ik ben een bezige bij; ik houd van mijn werk! Om in balans te blijven, vind ik het heerlijk om een avondje te Netflixen. Even niks… Ik houd ervan om lekker thuis te zijn, maar ben ook een Bourgondiër. Eten met vrienden, keertje wijntje doen. Ik zoek de gezelligheid graag op! Ik heb twee (puber)kinderen. Daar ga ik graag mee op stap; lekker naar naar de film, met mijn zoon iets leuks doen, met mijn dochter shoppen of gewoon thuis een spelletje doen. Daar geniet ik van!”

Meer weten over de TopBrewer als meetingpoint bij jou op de werkvloer?

Lees dan hier verder.

Contact