Skip to main content

Elles van Emmerik werkt sinds 9 mei 2022 bij TopBrewer. In deze blog vertelt zij niet alleen hoe ze bij TopBrewer terecht is gekomen en welke rol zij vervult, maar ook wat zij zo uniek vindt aan het product en waarom TopBrewer een mooie werkplek voor haar is.

Route naar TopBrewer

“Ik ben in 2002 afgestudeerd in de richting ‘International Business & Marketing’. Mijn eerste werkplek na deze studie was Zantman modegroep. In deze tijd heb ik de prêt-à-porter collectie, de basislijn, voor Mart Visser opgezet. Ik organiseerde o.a. modeshows. Dat was wel heel erg leuk!”

“Na een aantal jaar ben ik bij Sony Benelux gaan werken op de afdeling marketing & communicatie. Ik ben echt een ‘regelneef’, een teamplayer en houd van organiseren. Met verschillende mensen in een team mooie dingen fabriceren, past bij mij. Het volgende bedrijf waar ik terechtkwam was ID&T. Ik deed daar de marketing voor Sensation. Mijn taak was het vullen van de stadions voor Sensation International door middel van marketing & communicatie. Voordat ik bij TopBrewer startte, heb ik nog voor Sanoma Uitgevers gewerkt. Daar was ik verantwoordelijk voor de organisatie van de Libelle Zomerweek en de Margriet Winterfair”.

“Via een vriendin kwam ik in contact met Hanneke ten Buuren. Zij zocht voor TopBrewer iemand die vooral goed was in ‘ad hoc zaken regelen en organiseren voor de customer support’. En dat werd ik!”

Customer support

“Begin dit jaar heeft TopBrewer haar eigen servicedienst opgezet en ik houd me bezig met de customer support. Als een klant ons een mail stuurt of belt met een storingsmelding aan de machine, dan zorg ik dat de storing zo snel mogelijk wordt verholpen. Pim van der Plank, onze service engineer, is degene die ik in zo’n geval benader. Via Coffee Cloud kan Pim op afstand zien wat er bij de machine misgaat. In de meeste gevallen gaat hij naar het bedrijf toe om te zorgen dat de machine weer snel naar behoren functioneert. Ik heb nu al gemerkt dat je dit absoluut aan Pim kunt overlaten. Hij is klantgericht en verhelpt een storing op een mooie en communicatief sterke manier. Dat vind ik mooi om te zien”.

Duurzaamheid

“Het thema ‘duurzaamheid’ vind ik heel belangrijk. Zowel bij TopBrewer als binnen mijn eigen gezin. De visie van TopBrewer om onze voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen, is echt van deze tijd. Een mooi idee dat de machines van TopBrewer gerecycled worden. We zijn nu ook bezig om te kijken of we de filters die in de machines zitten, kunnen recyclen. En wie weet kan TopBrewer in de toekomst met het koffiedik nog iets duurzaams doen? Misschien een mooie grondstof voor kwekerijen van oesterzwammen?”

OutSmart

“Mijn uitdaging bij TopBrewer op dit moment is het inrichten van een nieuw systeem voor de klantenservice met OutSmart. Het is de bedoeling dat we hiermee de planning zo efficiënt en effectief mogelijk maken. TopBrewer is een hoogwaardig product, dus onze klanten moeten bij een melding van een storing direct geholpen worden. Onze taak is dan vooral het compleet ontzorgen van de klant”.

TopBrewer espresso

“Wat ik zo mooi vind aan de TopBrewer is dat het een innovatief product is met een prachtig design en een duurzame gedachte. Ik vind koffie héérlijk en heb de TopBrewer espresso al even mogen proeven. Echt lekker, hoor! En dat de koffiemachine een ‘wauw’-effect heeft, snap ik absoluut! TopBrewer is voor mij een fijne werkplek, omdat het een bedrijf is met een hoge standaard. Je moet op een hoog niveau ondernemen. Ik vind vooral het contact met de klant heel leuk, dus ik zit helemaal op mijn plek bij customer support! De manier waarop TopBrewer invulling geeft aan duurzaamheid, spreekt mij ook erg aan. Het verkleinen van onze ecologische footprint is belangrijk voor een beter klimaat”.

“Als ik niet voor TopBrewer aan het werk ben, vind je mij buiten. Ik ben een buitenmens en houd van sporten. Ik hockey mijn hele leven al, ga regelmatig hardlopen met de hond, ben met de kinderen graag buiten. Ik heb twee zoons in de basisschoolleeftijd en woon in Apeldoorn”.

Meer weten over de TopBrewer als hotspot bij jou op de werkvloer? Lees dan hier verder.

Contact