Skip to main content

A meet up @ de TopBrewer

A meet up @ de TopBrewer

Augustus, 2023| Heb jij na de zomervakantie ook altijd behoefte aan wat ‘koffiepraat’ met je collega’s, voordat je weer achter je bureau verdwijnt? Na een periode van ontspanning is het altijd even schakelen om weer in de juiste work vibe te komen. Een spontane meet-up met je collega’s in de koffiecorner als start van de werkdag is dan meer dan welkom. 

De TopBrewer koffiemachine kan als centrale middelpunt op kantoor een mooie, verbindende rol spelen. Onder het genot van jouw perfecte kop koffie nog even ontsnappen aan een volle mailbox, lange to-do-list en overlegmomenten.   

TopBrewer als creatieve hotspot

Als iedereen weer met een positieve mindset back to work is, kan de TopBrewer als creatieve hotspot dienen. Een plek waar je samen met collega’s kunt brainstormen en ideeën kunt uitwerken onder het genot van een kop verse, gepersonaliseerde verse bonenkoffie van barista kwaliteit. 

Met haar minimalistische en elegante design past de TopBrewer in elke gewenste setting. De machine, voorzien van duurzame features, is modulair op te bouwen, waardoor er allerlei architectonische hoogstandjes mogelijk zijn. Aangevuld met wat barkrukken, banken en tafeltjes met stoelen creëer je niet alleen een heerlijk koffiepunt, maar tegelijkertijd ook een dynamische werkomgeving, waarbij sociale interactie onder collega’s een vanzelfsprekendheid wordt. 

TopBrewer Experience

Ga jij als workplace manager voor de ultieme koffie Experience? Laat je dan hier inspireren en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de unieke features van het TopBrewer concept.